Rántott hús egészséges bundában recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- csicseriborsó liszt
- tojás
- zabpehely
- 40-50 dkg karaj
- só, bors
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk. Mindkét oldalán besózzuk, majd következik a reform bunda.
Csicseriborsó lisztben, tojásban, végül apró szemű zabpehelyben megforgatjuk. Olajban kisütjük.
A tojásba és zabpehelybe teszünk egy kis sót és borsot.
Forrás: https://www.izutazas.blogspot.hu
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









