Pikáns sertésoldalas recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg sertés oldalas
- 2 teáskanál mustár
- 2 teáskanál cukormentes ketchup
- só
- bors
- kakukkfű
- őrölt paprika
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- 2 dl rosé bor
Elkészítése:
A húst megmossuk, lecsepegtetjük majd a fűszerekkel jól összekeverjük. 20-30 percet pácoljuk, majd mehet a sütőbe alufóliával letakarva. 2 dl vizet és a bort aláöntjük, úgy abáljuk. Amikor megpuhult, akkor levesszük a fóliát.
Tipp:
A húst én svéd gombasalátával és pirított zöldségekkel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

