Pikáns sertésoldalas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertés oldalas
- 2 teáskanál mustár
- 2 teáskanál cukormentes ketchup
- só
- bors
- kakukkfű
- őrölt paprika
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- 2 dl rosé bor
Elkészítése:
A húst megmossuk, lecsepegtetjük majd a fűszerekkel jól összekeverjük. 20-30 percet pácoljuk, majd mehet a sütőbe alufóliával letakarva. 2 dl vizet és a bort aláöntjük, úgy abáljuk. Amikor megpuhult, akkor levesszük a fóliát.
Tipp:
A húst én svéd gombasalátával és pirított zöldségekkel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »