Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes rántotthús recept

Petrezselymes rántotthús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • sertés hússzeletek

    A sütéshez:

    • olaj

    A panírozáshoz:

    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • vágott petrezselyemzöld
    • pici tej

    Elkészítése:
    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    Lisztbe, majd tejjel összekevert tojásba mártjuk és petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk.

    Olajban fedő alatt kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá