Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pecsenyehús fűszeresen recept

Pecsenyehús fűszeresen
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet tarja
    • őrölt bors
    • ételízesítő
    • 6 gerezd fokhagyma
    • liszt
    • olaj

    Elkészítése:

    A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk,borsozzuk. A szeletek megforgatjuk egy kevés lisztben, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.

    A serpenyőből kivesszük a húsokat, a szafthoz kevés vizet öntünk. Egy kevés ételízesítőt teszünk hozzá, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat és visszarakjuk az elősütött hússzeleteket.

    Fedő alatt puhára pároljuk. Krumplival, rizzsel vagy csak egyszerűen mustárral megkent zsemlyével kínáljuk.

    Tipp:

    Nagyon finom és nagyon fűszeres.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá