Pecsenyehús fűszeresen

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 8 szelet tarja
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • 6 gerezd fokhagyma
  • liszt
  • olaj

Elkészítése:

A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk,borsozzuk. A szeletek megforgatjuk egy kevés lisztben, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.

A serpenyőből kivesszük a húsokat, a szafthoz kevés vizet öntünk. Egy kevés ételízesítőt teszünk hozzá, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat és visszarakjuk az elősütött hússzeleteket.

Fedő alatt puhára pároljuk. Krumplival, rizzsel vagy csak egyszerűen mustárral megkent zsemlyével kínáljuk.

Tipp:

Nagyon finom és nagyon fűszeres.