Pácolt, bőrös sertéssült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg szeletelt bőrös sertéscomb
- 1 teáskanál szemes mustármag
- 1 teáskanál szemes koriandermag
- 1/2 teáskanál szemes bors
- 1/4 teáskanál köménymag
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma cikkekre vágva
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- körömnyi nagyságú babérlevél
- chili pehely (aki szereti)
Elkészítése:
A húst a fűszerekkel mindkét oldalán megszórjuk, bedörzsöljük, majd egy fedeles edénybe belerakva, meglocsoljuk olajjal és egy éjszakát hűtőben tároljuk.
Másnap tepsibe átrakva, alufóliával letakarva kb 20 percig 170 fokon sütjük, majd alufóliát levéve pirosra sütjük.
Omlós, ízletes hús, amely petrezselymes krumplival kiváló ebéd.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »