Pácolt, bőrös sertéssült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg szeletelt bőrös sertéscomb
- 1 teáskanál szemes mustármag
- 1 teáskanál szemes koriandermag
- 1/2 teáskanál szemes bors
- 1/4 teáskanál köménymag
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma cikkekre vágva
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- körömnyi nagyságú babérlevél
- chili pehely (aki szereti)
Elkészítése:
A húst a fűszerekkel mindkét oldalán megszórjuk, bedörzsöljük, majd egy fedeles edénybe belerakva, meglocsoljuk olajjal és egy éjszakát hűtőben tároljuk.
Másnap tepsibe átrakva, alufóliával letakarva kb 20 percig 170 fokon sütjük, majd alufóliát levéve pirosra sütjük.
Omlós, ízletes hús, amely petrezselymes krumplival kiváló ebéd.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »