Pácolt, bőrös sertéssült recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg szeletelt bőrös sertéscomb
- 1 teáskanál szemes mustármag
- 1 teáskanál szemes koriandermag
- 1/2 teáskanál szemes bors
- 1/4 teáskanál köménymag
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma cikkekre vágva
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- körömnyi nagyságú babérlevél
- chili pehely (aki szereti)
Elkészítése:
A húst a fűszerekkel mindkét oldalán megszórjuk, bedörzsöljük, majd egy fedeles edénybe belerakva, meglocsoljuk olajjal és egy éjszakát hűtőben tároljuk.
Másnap tepsibe átrakva, alufóliával letakarva kb 20 percig 170 fokon sütjük, majd alufóliát levéve pirosra sütjük.
Omlós, ízletes hús, amely petrezselymes krumplival kiváló ebéd.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »










