Mustáros szelet recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 4 szelet tarja
- 6 evőkanál mustár
- só
- bors
- 2 fej vöröshagyma
- olaj a sütéshez
- 1-2 kanál liszt
Elkészítése:
A hús szeleteket kiklopfolom. Sózom, borsozom, mustárral mindkét oldalát bekenem, és kb 1-2 órát állni hagyom.
Közben a hagymákat karikára szelem, lisztbe beleforgatom és kevés forró olajba kisütöm, szép ropogósra, de nem égetem meg!
A húsokat állás után forró olajba kisütöm, nem szárítom ki
Sülés után hagymakarikákkal és burgonya pürével tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.