Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros sertésborda recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet kicsontozott sertésborda
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 evőkanál mustár
    • 1 evőkanál borecet

    Elkészítés:
    A hússzeleteket kiverjük és megsózzuk, majd az olajban ropogós pirosra sütjük. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, és megkenjük a következő mártással: a mustárt a borecettel, egy kiskanál vízzel meg a pecsenyelével összekeverjük. A megkent szeleteket a sütőben 15 percig sütjük, ezalatt a hús a mártást teljesen magába szívja, és csak a kellemes, különleges íze marad a pecsenyében.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá