Mustáros karajszelet tükörtojással és sülthagymával recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet csont nélküli sertéskaraj
- 5 fej vöröshagyma
- 8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 5 ek mustár
- étolaj
- finomliszt
Elkészítése:
A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, befűszerezzük, bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával és megkenjük mustárral. A húst hűtőbe tesszük kb 2 órára, de még jobb, ha egy éjszakára. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük.
A hússzeleteket kevés olajon serpenyőben sütjük.
A hagymakarikákat lisztezzük,és bő, forró olajban kisütjük. Szűrön lecsepegtetjük.
A tojásokból tükörtojást sütünk.
Tálaláskor a hússzeleteket a sült hagymával, a tükörtojással és tetszőleges körettel kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.