Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymával, szalonnával, krémsajttal töltött borda recept

Medvehagymával, szalonnával, krémsajttal töltött borda
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 nagy szelet karaj csont nélkül
    • 1 csokor medvehagyma
    • 2 db tömlős krémsajt
    • 15 dkg bacon
    • őrölt fehér bors
    • 20 dkg (teljes kiőrlésű) liszt
    • 2-3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg (rozsos) zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk, és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges (a bacon sós!) és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

    Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Párolt zöldséget készíthetünk mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá