Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Martinász recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2-2 szeletsertéscomb vagy- lapocka
    • liszt
    • 2 pár virsli
    • egy nagyobb hagyma
    • 2dl paradicsomlé
    • bors
    • borókabogyó
    • 2dl tejföl
    • 3dl olaj
    • cukor

    Elkészítése:

    A sertéscombot vagy lapockát sózzuk, lisztbe forgatjuk, olajon mindkét oldalon elősütjük.Tűzálló tálra rakjuk egymás mellé. A virslit fölkarikázzuk, olajon megpároljuk, a húsra rakjuk. A hagymát apróra vágjuk olajon üvegesre sütjük felöntjük a paradicsomlével sózzuk borsozzuk, borókabogyóval összefőzzük, langyosan tejfölt keverünk bele, ráöntjük a húsra. Sütőben készre sütjük. Rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá