Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaros sertéscomb recept

Magyaros sertéscomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg sertéscomb
    • 2 db főtt sárgarépa
    • 1 db főtt zöldséggyökér/lehetőség szerint húslevesben főzzük ízletesebb/
    • 2 db keményre főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2-3 db savanya uborka
    • bacon szalonna
    • fűszerek ízlés szerint

    Elkészítése:
    A sertéscombot ízlés szerint sózzuk ,fűszerezzük. A közepébe akkora vágást készítünk,hogy az előre elkészített zöldségféléket szépen egymás után bele tudjuk helyezni. Ha ezzel végeztünk mindent beleraktunk,akkor óvatosan köré helyezzük a szalonnákat. Ne szúrjuk át a húst teljesen erre vigyázzunk,a nyílást hústűvel bezárjuk. Előre beáztatott cserép tálban pároljuk vagy ha valakinek nincs akkor egy sima tepsiben és aki szokott teheti sütőzacskóba is.Ha puha a húsunk pirosra sütjük. /sütés közben a keletkezett húslével locsolgatjuk,nem szárad ki.Ha igazán ínyencek vagyunk száraz vörösborral is locsolhatjuk./ Burgonyagombóccal tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá