Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lyoni sertéskaraj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéskaraj
    • 3 fej vöröshagyma
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 petrezselyemgyökér
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 dl fehérbor
    • 1 kockacukor
    • köménymag
    • ecet

    Elkészítés:
    A megforrósított olajban a kockacukorral együtt megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a karikákra vágott zöldséget beledobjuk, és tovább sütjük. Amikor már szép színt kapott, a kicsontozott, besózott húst megforgatjuk benne, egy evőkanál ecettel meglocsoljuk, köménnyel meghintjük, és a bort ráöntjük. Lefedve puhára pároljuk, majd rövid lére sütjük. Tálaláskor a mártást a felszeletelt húsra szűrjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá