Karajszeletek ínyenc raguval sütve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 4 szál újhagyma
- 15 dkg bacon
- 20 dkg trappista sajt
- 15 dkg konzerv kukorica
- 1 tk. só
- 1 mk. őrölt bors
- 1 tk chili pehely
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk chili pehellyel, és kevés olajon megsütjük vigyázva, hogy ne szárítsuk ki!
A bacont, paprikákat, újhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük, a kukoricát leszűrjük.
A bacont kipirítjuk, rátesszük a paprikát, újhagymát, borsozzuk és megszórjuk chili pehellyel. Két-három percet sütjük, hozzáadjuk a kukoricát és levesszük a tűzről.
A hússzeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé, ráhalmozzuk a baconos, kukoricás, hagymás, paprikás ragut, bőven megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben megsütjük.
Kb. 15-20 perc, amíg a sajt megpirul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »