Karajszeletek ínyenc raguval sütve recept
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 4 szál újhagyma
- 15 dkg bacon
- 20 dkg trappista sajt
- 15 dkg konzerv kukorica
- 1 tk. só
- 1 mk. őrölt bors
- 1 tk chili pehely
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk chili pehellyel, és kevés olajon megsütjük vigyázva, hogy ne szárítsuk ki!
A bacont, paprikákat, újhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük, a kukoricát leszűrjük.
A bacont kipirítjuk, rátesszük a paprikát, újhagymát, borsozzuk és megszórjuk chili pehellyel. Két-három percet sütjük, hozzáadjuk a kukoricát és levesszük a tűzről.
A hússzeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé, ráhalmozzuk a baconos, kukoricás, hagymás, paprikás ragut, bőven megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben megsütjük.
Kb. 15-20 perc, amíg a sajt megpirul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »