Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karajszeletek házi füstölt kolbásszal, sajttal és csípős paprikával töltve recept

Karajszeletek házi füstölt kolbásszal, sajttal és csípős paprikával töltve
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 4 szelet trappista sajt
    • 2 db hegyes erős paprika
    • 1 szál házi füstölt kolbász

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 25 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • 5 dl étolaj

    Elkészítése:

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.

    A kiterített hússzeletek egyik oldalára, 1-1 sajtszeletet, két-három szelet kolbászt és paprikát teszünk, majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás- zsemlemorzsa)

    Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel összetűzzük panírozás előtt. Bő olajban, közepes lángon megsütjük a bepanírozott töltött karajszeleket. (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, ezért figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük)

    A töltött karajszelet mellé petrezselymes krumplit készítünk, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalhatjuk.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá