Karajszeletek gazdagon sütve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db paradicsom
- 2 db hegyes erős paprika
- 4 fej gomba
- 4 szelet füstölt tarja
- 20 dkg trappista sajt
- 1 szál parasztkolbász
- só
- grill fűszer
- 5 dkg vaj
- őrölt bors
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A sajtot lereszeljük.
A paradicsomot, csípős paprikát, kolbászt és a gombát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 3-4 szelet kolbászt, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, 2-3 szeletet a gombából, egy szelet főtt füstölt tarját és végül megszórjuk a reszelt sajttal.
Az egészet sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek friss salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »