Karajszeletek gazdagon sütve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db paradicsom
- 2 db hegyes erős paprika
- 4 fej gomba
- 4 szelet füstölt tarja
- 20 dkg trappista sajt
- 1 szál parasztkolbász
- só
- grill fűszer
- 5 dkg vaj
- őrölt bors
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A sajtot lereszeljük.
A paradicsomot, csípős paprikát, kolbászt és a gombát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 3-4 szelet kolbászt, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, 2-3 szeletet a gombából, egy szelet főtt füstölt tarját és végül megszórjuk a reszelt sajttal.
Az egészet sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek friss salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »