Hamis brassói sült zellerrel recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 1 kg zellergumó
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- só, bors
Elkészítése:
A húst kockára vágjuk, majd kevés kacsazsíron elkezdjük pirítani, mehet rá az apróra vágott hagyma, fokhagyma, só és bors.
Fedő alatt puhára pároljuk, ha elfől a leve akkor kevés vizet tehetünk alá.
Amikor már puha a hús, akkor kicsit zsírjára pirítjuk. A zellert meghámozzuk, kockára vágjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. Összekeverjük a hússal és máris tálalható.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.