Hamis brassói sült zellerrel

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 kg zellergumó
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • só, bors

Elkészítése:

A húst kockára vágjuk, majd kevés kacsazsíron elkezdjük pirítani, mehet rá az apróra vágott hagyma, fokhagyma, só és bors.

Fedő alatt puhára pároljuk, ha elfől a leve akkor kevés vizet tehetünk alá.

Amikor már puha a hús, akkor kicsit zsírjára pirítjuk. A zellert meghámozzuk, kockára vágjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. Összekeverjük a hússal és máris tálalható.