Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás rostélyos recept

Hagymás rostélyos
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet sertéstarja

    Fűszerezéshez:

    • őrölt fekete bors
    • fokhagyma
    • mustár
    • olaj

    Tálaláshoz:

    • 5 fej vöröshagyma
    • liszt
    • olaj (sütéshez)

    Elkészítése:

    A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk egy tepsibe, jénaiba. Hűtőszekrénybe tesszük legalább egy éjjelre.

    A vöröshagymákat megtisztítjuk, felszeleteljük és besózzuk. Lisztben jól átforgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük és lecsepegtetjük.

    A húst a hagyma sütéséhez használt olajban sütjük. Kevés forró olajon sütjük a szeleteket, vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert akkor nagyon kiszárad.

    Azonnal tálaljuk, a hússzeletre halmozzuk a ropogós rostélyos hagymát.

    Tipp:

    Szeretjük a hagymát, húst és a pikáns ízeket. Ez a recept nagy kedvenc!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá