Göngyölt sertésborda rántva recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéskaraj
- 10 dkg sajt
- 4 szelet gépsonka
- 3 ek liszt, só
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karajt kicsontozzuk és 4 egyforma szeletre vágjuk amit utána kikloffolunk. Megsózzuk és a sajtot is négy egyenlő szeletre vágjuk. Minden szelet húsra teszünk egy szelet sajtot és sonkát. A hús szélét kissé ráhajtjuk a sajt szélére és felgöngyöljük.Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.