Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás tokány recept

Gombás tokány
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • fél kg hús (bármi jó amit fel lehet kockázni)
    • 1 fej hagyma
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 nagy doboz tejföl
    • 2 kanál liszt
    • 1 doboz konzerv gomba
    • só,bors

    Elkészítése: A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Közben hozzáadjuk a gombát, amikor már a gomba is megpirult, beletesszük a kockára vágott húst. Amikor a hús már majdnem megfő, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. Össze forraljuk, majd a tejföllel és a liszttel besűrítjük.

    Tipp:

    Ha egy csepp citrom levet teszünk az ételbe, nem lesz jellegzetes gomba íze.

    Szuhi adsense:
    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek