Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Frissen sült tarja, pirított krumplival és újhagymás uborkasalátával recept

Frissen sült tarja, pirított krumplival és újhagymás uborkasalátával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • szeletelt tarja
    • újburgonya
    • uborka
    • egy csokor újhagyma
    • egy csokor snidling
    • egy kis pohár tejföl
    • egy csokor petrezselyem
    • bors

    Elkészítése:

    A tarja szeleteket sózom, borsozom (színes, frissen őrölt borssal), zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem és majd, ha megéhezik a család, frissen kisütöm.

    Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm egy kis pohár tejföllel és hűtőbe teszem.

    A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított öntöttvas serpenyőben, majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe és 20-25 perc alatt készre sütöm!

    Az uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá