Frissen sült tarja, pirított krumplival és újhagymás uborkasalátával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- szeletelt tarja
- újburgonya
- uborka
- egy csokor újhagyma
- egy csokor snidling
- egy kis pohár tejföl
- egy csokor petrezselyem
- só
- bors
Elkészítése:
A tarja szeleteket sózom, borsozom (színes, frissen őrölt borssal), zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem és majd, ha megéhezik a család, frissen kisütöm.
Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm egy kis pohár tejföllel és hűtőbe teszem.
A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított öntöttvas serpenyőben, majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe és 20-25 perc alatt készre sütöm!
Az uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.