Frissen sült tarja, pirított krumplival és újhagymás uborkasalátával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • szeletelt tarja
  • újburgonya
  • uborka
  • egy csokor újhagyma
  • egy csokor snidling
  • egy kis pohár tejföl
  • egy csokor petrezselyem
  • bors

Elkészítése:

A tarja szeleteket sózom, borsozom (színes, frissen őrölt borssal), zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem és majd, ha megéhezik a család, frissen kisütöm.

Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm egy kis pohár tejföllel és hűtőbe teszem.

A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított öntöttvas serpenyőben, majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe és 20-25 perc alatt készre sütöm!

Az uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom.

Jó étvágyat!