Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 3 dl tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 ek mustár
- 3 ek liszt
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, majd ebbe belerakjuk az apróra vágott húst és összekeverjük.
Egy másik tálba összekeverjük a tejfölt a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. Ezzel a mártással összekeverjük a lisztes húst.
Tűzálló tálat kiolajozunk, beleöntjük a mártásos húst.
A tetejére rászórjuk a maradék sajtot és lefedve sütőbe tesszük.
40 perc sütés után fóliát eltávolítjuk és még 10 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.