Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye recept

Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertéscomb
    • 3 dl tejföl
    • 20 dkg sajt
    • 2 ek mustár
    • 3 ek liszt
    • bors
    • 2 gerezd fokhagyma

    Elkészítése:

    Lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, majd ebbe belerakjuk az apróra vágott húst és összekeverjük.

    Egy másik tálba összekeverjük a tejfölt a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. Ezzel a mártással összekeverjük a lisztes húst.

    Tűzálló tálat kiolajozunk, beleöntjük a mártásos húst.

    A tetejére rászórjuk a maradék sajtot és lefedve sütőbe tesszük.

    40 perc sütés után fóliát eltávolítjuk és még 10 percig sütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá