Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertéscomb
  • 3 dl tejföl
  • 20 dkg sajt
  • 2 ek mustár
  • 3 ek liszt
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítése:

Lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, majd ebbe belerakjuk az apróra vágott húst és összekeverjük.

Egy másik tálba összekeverjük a tejfölt a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. Ezzel a mártással összekeverjük a lisztes húst.

Tűzálló tálat kiolajozunk, beleöntjük a mártásos húst.

A tetejére rászórjuk a maradék sajtot és lefedve sütőbe tesszük.

40 perc sütés után fóliát eltávolítjuk és még 10 percig sütjük.