Fokhagymás-mustáros szelet recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- só
- bors
- mustár
- fokhagymakrém
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk borsozzuk.
Bepácoljuk a mustárral és a foghagymakrémmel.
Utána a szokásos módon panírozzuk a szeleteket. Bő olajban kisütjük.
A kisütött husiról papírtörlővel felitatjuk az olajat.
Egy kiskanálnyi tejfölt eloszlatunk rajta és a reszelt sajtot.
Rögtön tegyük jénai tálba és tegyük rá a tetejét, így jó puha marad a husi :)
Tipp:
A sóval érdemes óvatosan bánni, mert a fokhagymakrém is elég sós.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »