Fokhagymás-mustáros szelet recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- só
- bors
- mustár
- fokhagymakrém
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk borsozzuk.
Bepácoljuk a mustárral és a foghagymakrémmel.
Utána a szokásos módon panírozzuk a szeleteket. Bő olajban kisütjük.
A kisütött husiról papírtörlővel felitatjuk az olajat.
Egy kiskanálnyi tejfölt eloszlatunk rajta és a reszelt sajtot.
Rögtön tegyük jénai tálba és tegyük rá a tetejét, így jó puha marad a husi :)
Tipp:
A sóval érdemes óvatosan bánni, mert a fokhagymakrém is elég sós.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

5 tipp a fiatalos bőrért (x)
A tükörbe nézve mindannyian szeretnénk azt látni, hogy a bőrünk még mindig
Tovább olvasom »
Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »