Fokhagymás-mustáros szelet recept
Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- só
- bors
- mustár
- fokhagymakrém
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk borsozzuk.
Bepácoljuk a mustárral és a foghagymakrémmel.
Utána a szokásos módon panírozzuk a szeleteket. Bő olajban kisütjük.
A kisütött husiról papírtörlővel felitatjuk az olajat.
Egy kiskanálnyi tejfölt eloszlatunk rajta és a reszelt sajtot.
Rögtön tegyük jénai tálba és tegyük rá a tetejét, így jó puha marad a husi :)
Tipp:
A sóval érdemes óvatosan bánni, mert a fokhagymakrém is elég sós.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »









