Fokhagymás-mustáros szelet

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Fokhagymás-mustáros szelet

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj
  • bors
  • mustár
  • fokhagymakrém
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • tejföl
  • sajt

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk borsozzuk.

Bepácoljuk a mustárral és a foghagymakrémmel.

Utána a szokásos módon panírozzuk a szeleteket. Bő olajban kisütjük.

A kisütött husiról papírtörlővel felitatjuk az olajat.

Egy kiskanálnyi tejfölt eloszlatunk rajta és a reszelt sajtot.

Rögtön tegyük jénai tálba és tegyük rá a tetejét, így jó puha marad a husi :)

Tipp:

A sóval érdemes óvatosan bánni, mert a fokhagymakrém is elég sós.