Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Egyben sült karaj recept

Egyben sült karaj
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg csont nélküli karaj
    • 10-szelet vékonyra vágott füstölt szalonna
    • 10-szelet füstölt kolbász
    • 2-fej lila hagyma felkarikázva
    • ételízesítő
    • mustár

    Elkészítése:
    Egy magas tepsit vagy jénait,kibélelünk úgy alufóliával, hogy majd be tudjuk takarni. A karajt bevagdossuk, úgy mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el az alját. A szeletek közé rakunk egy szelet szalonnát, kolbászt, hagymát. Megszórjuk a tetejét ételízesítővel és jól bekenjük mustárral. Kis vizet öntünk alá és becsomagoljuk az alufóliával. Előmelegített sütőbe rakjuk. Mikor megpuhult kicsomagoljuk, és megpirítjuk a tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá