Egyben sült karaj

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1,5 kg csont nélküli karaj
  • 10-szelet vékonyra vágott füstölt szalonna
  • 10-szelet füstölt kolbász
  • 2-fej lila hagyma felkarikázva
  • ételízesítő
  • mustár

Elkészítése:
Egy magas tepsit vagy jénait,kibélelünk úgy alufóliával, hogy majd be tudjuk takarni. A karajt bevagdossuk, úgy mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el az alját. A szeletek közé rakunk egy szelet szalonnát, kolbászt, hagymát. Megszórjuk a tetejét ételízesítővel és jól bekenjük mustárral. Kis vizet öntünk alá és becsomagoljuk az alufóliával. Előmelegített sütőbe rakjuk. Mikor megpuhult kicsomagoljuk, és megpirítjuk a tetejét.