Csongrádi hústekercs recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 15 dkg szalonna
- 15 dkg gépsonka
- 2 db ecetes paprika
- 1 ek liszt
- 4 ek pörköltlé
- 10 dkg liszt
- 60 dkg sertéscomb
- ízlés szerint só
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 3 dl olaj
Elkészítése:
A húst vékonyra nagy szeletekre kiklopfolom, megsózom és lefedem. A szalonnát kevés vízben üvegesre főzöm, leszűröm, majd kicsit megpirítom. Hozzáadom a csíkokra vágott sonkát és ecetes paprikát, meghintem kevés liszttel és tölthető masszává keverem. Majd hosszában elterítem a húson, feltekerem, bepanírozom és a húst bő, forró olajban kisütöm. Ferdén szeletelem és párolt rizzsel tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.