Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemájjal töltött karaj recept

Csirkemájjal töltött karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 darab sertéskaraj
    • 500 g csirkemáj
    • 1 hagyma
    • őrölt bors
    • majoránna
    • 3 darab  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • zsemlemorzsa
    • olaj

    Elkészítése:

    A megtisztított és feldarabolt csirkemájat az apróra vágott vöröshagymával együtt egy kevés olajon megpároljuk. Megízesítjük sóval, őrölt borssal és majoránnával. Hagyjuk kihűlni.

    A sertéskarajt megsózzuk azután húsverővel kilapítjuk. A hús egyik felébe rakunk egy kanál párolt májat, majd feltekerjük a húst. Hústűvel, fogpiszkálóval összetűzzük és bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Forró olajban aranybarnára sütjük.

    Párolt rizzsel, sült krumplival, salátával kínáljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá