Csirkemájjal és baconnel töltött sertéscomb recept
Hozzávalók:
- 60 dkg (8 szelet) sertéscomb
- 15 dkg csirkemáj
- 15 dkg gomba
- 20 dkg bacon
- 1 kis fej vöröshagyma
- só, bors
Elkészítése:
A bacon szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját, majd rádobjuk a felkockázott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.
A csirkemájat megmossuk, lecsepegtettjük és a hártyától megtisztítjuk, csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a szalonnához.
Sózzuk, borsozzuk és végül a felszeletelt gombát is hozzákeverjük. 15-20 percig fedő alatt pároljuk, ha szükséges akkor egy kevés vizet öntünk alá.
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk és két szelet közé betöltjük az előzőekben elkészített ragut és összetűzzük. Paprikás lisztben megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









