Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemájjal és baconnel töltött sertéscomb recept

Csirkemájjal és baconnel töltött sertéscomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg (8 szelet) sertéscomb
    • 15 dkg csirkemáj
    • 15 dkg gomba
    • 20 dkg bacon
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • só, bors

    Elkészítése:

    A bacon szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját, majd rádobjuk a felkockázott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.

    A csirkemájat megmossuk, lecsepegtettjük és a hártyától megtisztítjuk, csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a szalonnához.

    Sózzuk, borsozzuk és végül a felszeletelt gombát is hozzákeverjük. 15-20 percig fedő alatt pároljuk, ha szükséges akkor egy kevés vizet öntünk alá.

    A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk és két szelet közé betöltjük az előzőekben elkészített ragut és összetűzzük. Paprikás lisztben megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá