Csirkemájjal és baconnel töltött sertéscomb recept

Hozzávalók:
- 60 dkg (8 szelet) sertéscomb
- 15 dkg csirkemáj
- 15 dkg gomba
- 20 dkg bacon
- 1 kis fej vöröshagyma
- só, bors
Elkészítése:
A bacon szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját, majd rádobjuk a felkockázott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.
A csirkemájat megmossuk, lecsepegtettjük és a hártyától megtisztítjuk, csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a szalonnához.
Sózzuk, borsozzuk és végül a felszeletelt gombát is hozzákeverjük. 15-20 percig fedő alatt pároljuk, ha szükséges akkor egy kevés vizet öntünk alá.
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk és két szelet közé betöltjük az előzőekben elkészített ragut és összetűzzük. Paprikás lisztben megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »