Csirkemájjal és baconnel töltött sertéscomb

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 60 dkg (8 szelet) sertéscomb
  • 15 dkg csirkemáj
  • 15 dkg gomba
  • 20 dkg bacon
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • só, bors

Elkészítése:

A bacon szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját, majd rádobjuk a felkockázott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.

A csirkemájat megmossuk, lecsepegtettjük és a hártyától megtisztítjuk, csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a szalonnához.

Sózzuk, borsozzuk és végül a felszeletelt gombát is hozzákeverjük. 15-20 percig fedő alatt pároljuk, ha szükséges akkor egy kevés vizet öntünk alá.

A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk és két szelet közé betöltjük az előzőekben elkészített ragut és összetűzzük. Paprikás lisztben megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.