Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cőtelette Perinette recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 kicsontozott sertésrövidkaraj-szelet
    • 2 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • zsemlemorzsa
    • 10 dkg sonka

    A sütéshez:

    • olaj

    Elkészítés:
    A kivert húst — a mi rántott húsunkhoz hasonlóan — megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsával elkevert, apróra vágott sonkába forgatjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá