Cornflakses gombaszószos hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg karaj ( vagy amilyen hús van otthon)
- 20 dkg cornflakes(natúr)
- 2 dl tejföl
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs gombakrémleves por,
- só
- fokhagyma
- liszt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- őrölt bors.
Elkészítése:
A húst felszeletelem és besózom, majd lisztbe, tojásba és az összetört cornflaksesbe mártom. Egy tepsi aljára teszem sorba.
A tejfölt és a főzőtejszínt összekeverem, majd beleforgatom a gombakrémlevesporba és kis őrölt borssal, fokhagymával ízesítem, majd leöntöm vele a húst. Alufóliával letakarom és beteszem sülni majd, a végén leveszem a fóliát és a tetejét szép pirosra sütöm.
Párolt rizzsel vagy krumplipürével tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.