Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cordon bleu recept

Cordon bleu
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 nagy szelet csirkemell, karaj vagy borjúcomb
    • 4 szelet sonka
    • 4 vastag szelet sajt
    • tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az egyik oldalára teszünk egy szelet sajtot és sonkát, majd a hús másik felét ráhajtjuk. Fogpiszkálóval megtűzzük.

    A szokásos módon bepanírozzuk (lisztben megforgatjuk, majd felvert tojásba mártjuk és végül zsemlemorzsába forgatjuk) és bő olajban, közepes lángon kisütjük. Köretnek párolt zöldséget, rizst, hasábburgonyát kínálunk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá