Brassoi kicsit másképp recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 nagy fej hagyma
- 50 dkg sertés vagy izlés szerinti hús
- 1 paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 paprika
- 5dkg zöldborsó
- 4-5 cseresznyepaprika (üveges), de lehet chili vagy pfefferoni
- 4-5 csemegeuborka
- hasábburgonya,rizs köretként
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítjuk és ez egyiket apró kockára, a másikat vékony csíkokra vágjuk.
Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk. A húst megmossuk és csíkokra vágjuk. A pirított hagymára tesszük . Sózzuk borsozzuk ,és fedő alatt időnként kevergetve pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, paprikát,zöldborsót és a szeletekre vágott fokhagymát. Mikor a hús már majdnem teljesen megpuhult hozzá adjuk a felnegyedelt cseresznyepaprikát és a felcsíkozott csemegeuborkát,és pár perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint lehet a csípősséget szabályozni. Mikor csak pikánsan csíp, úgy jönnek ki igazán az ízek.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.