Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Brassói apró pecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet kicsontozott karaj- vagy combszelet
    • 50 dkg burgonya
    • bőven olaj
    • őrölt bors
    • 1 kiskanál pirospaprika
    • majoránna
    • 1 húsleveskocka

    Elkészítés
    A húst laskára vágjuk, és két evőkanál forró olajban barnára pirítjuk. Ha a színe már szép sötét, megsózzuk, megborsozzuk, és majoránnával gazdagon meghintjük. Egy kevés vízzel felengedjük, a leveskockával ízesítjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, az alaposan lecsepegtetett burgonyát beletesszük, néhány percig együtt pároljuk, hogy a krumpli megpuhuljon, végül a pirospaprikával meghintjük. Alaposan összekeverjük, és ecetes savanyúsággal körítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá