Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Boszorkány flekken vargányával és mortadellával recept

Boszorkány flekken vargányával és mortadellával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 szelet tarja
    • só, bors
    • mustár
    • kókuszzsír
    • 2 újhagyma
    • 20 dkg vargánya
    • 4-5 szelet mortadella felcsíkozva
    • kevés vaj
    • gouda sajt

    Elkészítése:

    A tarját húsklopfolóval lazítottam. Ezután került rá a só és a bors valamint a mustár. A húsokat serpenyőben, kókuszzsíron elősütöttem. Majd tepsibe helyeztem.

    A vargányát megtisztítottam, kis darabokra vágtam. A hagymát karikáztam. Vajon megpároltam a gombát és a hagymát. Sóztam, borsoztam és hozzáadtam a csíkozott mortadellát. Nagyjából 5-6 percig együtt pároltam.

    A gombát-mortadellát a húsok tetejére halmoztam, majd reszelt sajttal még meg is koronáztam. Ezután a tarjákat előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-40 percig sütöttem. (fóliával letakarva).

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá