Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Böllér pecsenye recept

Böllér pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet sertéskaraj csont nélkül
    • 4 sertéstarja csont nélkül
    • grill fűszer
    • 1 tk durvára őrölt bors
    • étolaj
    • 1 kg burgonya
    • 40 dkg házi csalamádé
    • 2 fej lilahagyma

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, a tarján az inas részeket bevagdossuk, megszórjuk sóval, grill fűszerrel és durvára őrölt borssal. A karaj és tarja szeleteket egy tálba tesszük és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje, majd 24 órára a hűtőbe tesszük pácolódni.

    A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk. A burgonyát hasábokra a hagymákat fél karikákra vágjuk. A burgonyát bő olajban megsütjük.

    A hússzeleteket grillen vagy serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük. A megsült húst sült burgonyával, házi csalamádéval és a lilahagymával tálaltam.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá