Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Balzsamos-mustáros sertéskaraj recept

Balzsamos-mustáros sertéskaraj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4-5 szelet karaj
    • bors
    • olaj
    • 3-4 ek balzsamecet
    • fél kk cukor
    • 1 ek mustár
    • 300 ml húsleves
    • 100 ml habtejszín
    • 1 ág rozmaring

    Elkészítése:

    A húst vékonyra klopfoljuk. Kevés olajon mindkét oldalát röviden megsütöm, majd kiveszem a serpenyőből és melegen tartom. Ezután a megmaradt zsiradékhoz keverem a cukrot és a mustárt – kicsit pirítom. Fűszerezem és hozzáadom a balzsamecetet, húsleves levét, valamint a rozmaringot.

    Kis lángon főzöm majd elkeverem a habtejszínnel. Amikor besűrűsödik visszateszem a húsokat és tálalásig melegen tartom. Hozzá rizs ajánlott, de mi farfalle tésztával ettük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá