Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Baconos, sajtos fasírt recept

Baconos, sajtos fasírt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 csomag bacon
    • 50 dkg darálthús
    • 10-15 dkg reszelt sajt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 zsemle
    • 1 fej hagyma
    • 1 kiskanál ételízesítő
    • zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A zsemlét tejben áztatjuk, a hagymát kevés olajon megpirítjuk.

    A hússal jól összedolgozzuk a kicsavart zsemléket, a hagymát, a reszelt sajtot, a felvert tojásokat és az ételízesítőt.

    A masszából egyforma nagyságú golyókat formázunk, megforgatjuk zsemlemorzsában és beletekerjük a baconba.

    Kivajazunk egy hőálló tálat, beletesszük a fasírtgolyókat. Először letakarva 200 fokon 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve nagyjából még 10 percig pirítjuk.

    Tipp:

    Én sült krumplival készítettem el ezt az ételt, de lehet tálalni rizzsel és más köretekkel is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá