Baconnel, füstölt sajttal és lilahagymával töltött karaj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj (nagyobb, csont nélküli szelet)
- 4 szelet füstölt trappista sajt
- 8 szelet bacon szalonna
- 1 db lilahagyma
- só és bors ízlés szerint
Panírozáshoz:
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 20 dkg liszt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Sütéshez:
- kb. 4-5 dl olaj
Elkészítése:
A megtisztított karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A lilahagymát karikára vágjuk.
A kiterített hús szeletek egyik oldalára teszünk két bacon és egy sajt szeletet, majd néhány karika lilahagymát.
Ráhajtjuk a húsok másik felét. Ha szükséges hústűvel rögzítjük és a szokásos módon bepanírozzuk (liszt, tojás, prézli).
Bő olajban közepes lángon, hogy átsüljön kisütjük. Sokféle körettel finom lehet, nálunk most az isteni zellersaláta készült hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









