Baconnel, füstölt sajttal és lilahagymával töltött karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj (nagyobb, csont nélküli szelet)
- 4 szelet füstölt trappista sajt
- 8 szelet bacon szalonna
- 1 db lilahagyma
- só és bors ízlés szerint
Panírozáshoz:
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 20 dkg liszt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Sütéshez:
- kb. 4-5 dl olaj
Elkészítése:
A megtisztított karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A lilahagymát karikára vágjuk.
A kiterített hús szeletek egyik oldalára teszünk két bacon és egy sajt szeletet, majd néhány karika lilahagymát.
Ráhajtjuk a húsok másik felét. Ha szükséges hústűvel rögzítjük és a szokásos módon bepanírozzuk (liszt, tojás, prézli).
Bő olajban közepes lángon, hogy átsüljön kisütjük. Sokféle körettel finom lehet, nálunk most az isteni zellersaláta készült hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »