Baconnel, füstölt sajttal és lilahagymával töltött karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj (nagyobb, csont nélküli szelet)
- 4 szelet füstölt trappista sajt
- 8 szelet bacon szalonna
- 1 db lilahagyma
- só és bors ízlés szerint
Panírozáshoz:
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 20 dkg liszt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Sütéshez:
- kb. 4-5 dl olaj
Elkészítése:
A megtisztított karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A lilahagymát karikára vágjuk.
A kiterített hús szeletek egyik oldalára teszünk két bacon és egy sajt szeletet, majd néhány karika lilahagymát.
Ráhajtjuk a húsok másik felét. Ha szükséges hústűvel rögzítjük és a szokásos módon bepanírozzuk (liszt, tojás, prézli).
Bő olajban közepes lángon, hogy átsüljön kisütjük. Sokféle körettel finom lehet, nálunk most az isteni zellersaláta készült hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »