Vendégváró falatkák recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
20 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 ek vaj
- 1 ek aprított fokhagyma
- 1 ek aprított lilahagyma
- 2 ek paradicsom paszta
- 1/2 csésze friss túró (aludt tejből)
- 1/2 csésze maradék sülthús ledarálva
- só, bors, chili paprika
- 1 pritamin paprika
- 2 kerti uborka
- 1 fehér paprika
Elkészítése:
Olvasztott vajon üvegesre dinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsom pasztát és a húst. Az egészet alaposan összeforgatjuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. Fűszerezzük és krémesre keverjük a túróval.
Az uborkát kis darabokra vágjuk, kikaparjuk a belsejét. A paprikákat cikkekre szeleteljük vagy kicsumázzuk.
Megtöltjük a zöldségeket és legalább egy órán át hidegen érleljük.
Kenyérrel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.