Vendégváró falatkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 ek vaj
- 1 ek aprított fokhagyma
- 1 ek aprított lilahagyma
- 2 ek paradicsom paszta
- 1/2 csésze friss túró (aludt tejből)
- 1/2 csésze maradék sülthús ledarálva
- só, bors, chili paprika
- 1 pritamin paprika
- 2 kerti uborka
- 1 fehér paprika
Elkészítése:
Olvasztott vajon üvegesre dinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsom pasztát és a húst. Az egészet alaposan összeforgatjuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. Fűszerezzük és krémesre keverjük a túróval.
Az uborkát kis darabokra vágjuk, kikaparjuk a belsejét. A paprikákat cikkekre szeleteljük vagy kicsumázzuk.
Megtöltjük a zöldségeket és legalább egy órán át hidegen érleljük.
Kenyérrel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »