Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tonhalas endívia saláta olíva- és tökmagolajjal recept

Tonhalas endívia saláta olíva- és tökmagolajjal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 150 g tépett endívia saláta
    • 1/4 citrom
    • 1/4 fej lila hagyma
    • néhány szem fekete olajbogyó
    • kevés tonhal (kb. 1 konzerv fele)
    • kevés extra szűz olíva olaj
    • pár csepp tökmagolaj

    Elkészítése:

    A salátát széttépkedjük (nem vágjuk, mert a vágási felületek rövid állás után megbarnulhatnak), a lila hagymát félkarikákra vágjuk, rácsorgatjuk 1/4 citrom levét, kevés extra szűz olívaolajat. Elmorzsoljuk rajta a tonhalat, megszórjuk néhány felezett olajbogyóval, megöntözzük kevés tökmagolajjal.

    Más fűszerezésre, tehát sózásra, borsozásra nem volt szükség.

    A tonhalas endívia saláta olíva- és tökmagolajjal kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 85 kcal
    Fehérje: 6 g
    Szénhidrát: 4 g
    Zsír: 5 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá