Saláta joghurtos-kolbászos öntettel recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1/2 fej fejeskáposzta
- 1/2 fej lilakáposzta
- 1/2 jégsaláta
- 1 szál póréhagyma
- 4 db paradicsom
- 1 kígyóuborka
- 1 konzerv kukorica (levével együtt)
- 1 főtt cékla
- 1/2 cukkini
- 1 marék bébispenót
- 1 kaliforniai paprika
Öntethez:
- 800 ml natúr joghurt
- 1/2 szál gyulai kolbász
- ízlés szerint vegeta
- ízlés szerint oregánó
Elkészítése:
A hozzávalókat egyszerűen összevágjuk és egy ngy nagy tálba halmozzuk.
Az öntethez a joghurtba tetszés szerint teszünk fűszereket, beleaprítjuk a kolbászt és a tálba halmozott zöldségekre öntjük. Nem keverjük össze.
Hűtőben napokig eláll, de másnapra mindig finomabb.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.