Párizsisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg párizsi
- 80 dkg paradicsom
- 1 kis ü szeletelt gomba
- 2-3 db lilahagyma
- 8-10 db friss bazsalikom levél
- só, őrölt bors
- 700 g natúr görög krémjoghurt
- Maradék sülthús
Elkészítése:
A gombát a levétől leszűrjük és lecsepegtetjük.
A paradicsomot félcikkekre, a hagymát negyedelve, majd vékony szeletekre, a párizsit csíkokra, a bazsalikomot apróra és ha van 1-2 szelet maradék sült hús/sült csirkemell, azokat apró kockára vágjuk és a leszűrt gombával együtt egy tálba téve ráöntjük a joghurtot.
Sózzuk, borsozzuk és alaposan összekeverjük.
Lezárjuk és a hűtőbe téve legalább 1 órát hagyjuk, hogy miközben lehűl, az ízek összeérjenek.
Nyáron, melegben igen könnyű és hűsítő vacsorasaláta.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »