Párizsisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg párizsi
- 80 dkg paradicsom
- 1 kis ü szeletelt gomba
- 2-3 db lilahagyma
- 8-10 db friss bazsalikom levél
- só, őrölt bors
- 700 g natúr görög krémjoghurt
- Maradék sülthús
Elkészítése:
A gombát a levétől leszűrjük és lecsepegtetjük.
A paradicsomot félcikkekre, a hagymát negyedelve, majd vékony szeletekre, a párizsit csíkokra, a bazsalikomot apróra és ha van 1-2 szelet maradék sült hús/sült csirkemell, azokat apró kockára vágjuk és a leszűrt gombával együtt egy tálba téve ráöntjük a joghurtot.
Sózzuk, borsozzuk és alaposan összekeverjük.
Lezárjuk és a hűtőbe téve legalább 1 órát hagyjuk, hogy miközben lehűl, az ízek összeérjenek.
Nyáron, melegben igen könnyű és hűsítő vacsorasaláta.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »