Pagodakarfiol saláta recept

Hozzávalók:
- 1 kisebb pagodakarfiol
- fél dl fehérborecet
- fél dl olívaolaj vagy salátaolaj
- 1 kisebb jégsaláta vagy római saláta
- 1 uborka
- 1 közepes fehérretek
- 1 nagyobb vagy 2 kisebb fej lilahagyma
- só
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megpároljuk. Semmiképp se főzzük túl, inkább egy picit roppanós maradjon, mint túl puha.
A többi zöldséget mossuk, tisztítsuk meg, majd kockázzuk fel.
Ha a karfiol megfőtt, hűtsük ki, majd rendezzük tálra a zöldségeket és enyhén sózzuk meg, majd a salátaolajat, illetve a borecetet csurgassuk rá és tegyük egy-két órára hűtőbe.
Nálunk a rablóhusi körete volt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »