Mascarponés-tojásos tonhalkrém recept
Hozzávalók:
- 30 dkg tonhalkonzerv
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (főtt) - 25 dkg mascarpone
- 150 g tejföl
- 10 dkg vaj
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint só
- 5 evőkanál majonéz
- 4 evőkanál mustár
- 1,5 evőkanál friss citromlé
- 1 teáskanál kristálycukor
- 1 fej lilahagyma
- 5 dkg sajt (füstölt)
Elkészítése:
Egy tálban villával összetörjük a tonhalat, hozzáadjuk a mascarponét, vajat és alaposan elkeverjük. Ezután mehet hozzá a tejföl, a fűszerek, a majonéz, a mustár, a citromlé és a cukor.
Ha jól elkevertük ezt is, hozzáadjuk a lereszelt hagymát és a villával áttört tojásokat.
Legutoljára megy rá a reszelt sajt. Simával is finom, de füstölt sajttal isteni lesz.
Tipp:
Hűtőben ha pihentetjük, még finomabb
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »










