Mascarponés-tojásos tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 30 dkg tonhalkonzerv
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (főtt)
- 25 dkg mascarpone
- 150 g tejföl
- 10 dkg vaj
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint só
- 5 evőkanál majonéz
- 4 evőkanál mustár
- 1,5 evőkanál friss citromlé
- 1 teáskanál kristálycukor
- 1 fej lilahagyma
- 5 dkg sajt (füstölt)
Elkészítése:
Egy tálban villával összetörjük a tonhalat, hozzáadjuk a mascarponét, vajat és alaposan elkeverjük. Ezután mehet hozzá a tejföl, a fűszerek, a majonéz, a mustár, a citromlé és a cukor.
Ha jól elkevertük ezt is, hozzáadjuk a lereszelt hagymát és a villával áttört tojásokat.
Legutoljára megy rá a reszelt sajt. Simával is finom, de füstölt sajttal isteni lesz.
Tipp:
Hűtőben ha pihentetjük, még finomabb
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »