Mascarponés-tojásos tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 30 dkg tonhalkonzerv
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (főtt)
- 25 dkg mascarpone
- 150 g tejföl
- 10 dkg vaj
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint só
- 5 evőkanál majonéz
- 4 evőkanál mustár
- 1,5 evőkanál friss citromlé
- 1 teáskanál kristálycukor
- 1 fej lilahagyma
- 5 dkg sajt (füstölt)
Elkészítése:
Egy tálban villával összetörjük a tonhalat, hozzáadjuk a mascarponét, vajat és alaposan elkeverjük. Ezután mehet hozzá a tejföl, a fűszerek, a majonéz, a mustár, a citromlé és a cukor.
Ha jól elkevertük ezt is, hozzáadjuk a lereszelt hagymát és a villával áttört tojásokat.
Legutoljára megy rá a reszelt sajt. Simával is finom, de füstölt sajttal isteni lesz.
Tipp:
Hűtőben ha pihentetjük, még finomabb
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »