Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mascarponés-tojásos tonhalkrém recept

Mascarponés-tojásos tonhalkrém
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg tonhalkonzerv
    • 4 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (főtt)
    • 25 dkg mascarpone
    • 150 g tejföl
    • 10 dkg vaj
    • ízlés szerint bors
    • ízlés szerint só
    • 5 evőkanál majonéz
    • 4 evőkanál mustár
    • 1,5 evőkanál friss citromlé
    • 1 teáskanál kristálycukor
    • 1 fej lilahagyma
    • 5 dkg sajt (füstölt)

    Elkészítése:

    Egy tálban villával összetörjük a tonhalat, hozzáadjuk a mascarponét, vajat és alaposan elkeverjük. Ezután mehet hozzá a tejföl, a fűszerek, a majonéz, a mustár, a citromlé és a cukor.

    Ha jól elkevertük ezt is, hozzáadjuk a lereszelt hagymát és a villával áttört tojásokat.

    Legutoljára megy rá a reszelt sajt. Simával is finom, de füstölt sajttal isteni lesz.

    Tipp:

    Hűtőben ha pihentetjük, még finomabb

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá