Mascarponés lazacsaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg mascarpone
- 15 dkg skót füstölt lazacfilé
- 1 csokor metélőhagyma
- csipet őrölt bors
- 1 evőkanál olíva olaj
- egy bagett a tálaláshoz
Elkészítése:
A lazacot bekenjük olíva olajjal, betoljuk a 170 fokra előmelegített sütőbe kb 10 percre.
Amíg a hal sül elkészítjük a krémet. A metélő hagymát felaprítjuk és belekeverjük a mascarponéba.
A haltat, ha megsült villával apró darabokra szedjük, hűlni hagyjuk, végezetül belefogatjuk a metélő hagymás mascarponéba.
Pirított bagettel kínáljuk.
Tipp:
Sót nem tettem bele, mert a füstölt lazac elég sós.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »