Mascarponés lazacsaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg mascarpone
- 15 dkg skót füstölt lazacfilé
- 1 csokor metélőhagyma
- csipet őrölt bors
- 1 evőkanál olíva olaj
- egy bagett a tálaláshoz
Elkészítése:
A lazacot bekenjük olíva olajjal, betoljuk a 170 fokra előmelegített sütőbe kb 10 percre.
Amíg a hal sül elkészítjük a krémet. A metélő hagymát felaprítjuk és belekeverjük a mascarponéba.
A haltat, ha megsült villával apró darabokra szedjük, hűlni hagyjuk, végezetül belefogatjuk a metélő hagymás mascarponéba.
Pirított bagettel kínáljuk.
Tipp:
Sót nem tettem bele, mert a füstölt lazac elég sós.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »